BOSCH CAR SERVICE

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt bilföretag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades 1948. Vi är stolta medlemmar i Bosch Car Service nätverket.

Extra förmån bara på Dahlqvists – Du får alltid FRI LÅNEBIL (värde från 450 kr/dygn), och vi har både person- och transportbilar. Samt BOSCH CAR SERVICE ASSISTANS (värde 650 kr) när du servar din bil hos oss på Dahlqvists, oavsett ålder och körsträcka på bilen.

Dessutom Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI sedan 2012.

Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!


  • Ford Service
  • Varför välja oss?

    Bosch Car Service är rätt plats för enastående servicekvalitet för din bil. Oavsett om du behöver rådgivning, reparation eller servicearbete kan vi erbjuda den kompletta lösningen – kombinerat med Boschs unika kompetens och reservdelar av hög kvalitet.


  • Ford Service
  • Kvalitetsstyrning

    Vi vill säkerställa att du som kund har den bästa möjliga upplevelsen. Att vara en del av Bosch Car Service-nätverket innebär att externa experter regelbundet övervakar våra kvalitetsstandarder och procedurer.


Boka ditt nästa besök hos oss online!

Vi vet att 52% av dina bokningar sker utanför öppettiderna. Hos oss kan du enkelt och snabbt boka ditt nästa verkstadsbesök online, när det passar dig.

Du får omedelbar prisinformation.


Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil