PRISVÄRD & TRYGG ORIGINALSERVICE

Ford Economy är Fords äldrebilskoncept för personbilar och transportbilar som är äldre än sex år. Ford Economy erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad och Fordutbildad personal men till ett mycket förmånligt pris. Ford Economy innefattar service, fasta priser på reparationer, besiktningshjälp och däck – allt som krävs för att se till att din Ford förblir en Ford.


Hos oss är alla välkomna

Economy Service omfattar både person- och transportbilar. Vi vill att du ska kunna njuta av din Ford så länge som möjligt, så låt oss ta hand om den. Med Ford Economy Service får din bil en bra service till ett snällt pris. Vi ger din Ford den omtanke och service som den behöver.

Personbilar - Dahlqvists pris endast 2 795 kr med Fordkort (2 995 kr utan Fordkort)*

Transportbilar - Dahlqvists pris endast 2 795 ex. moms med Fordkort (2 995 kr ex. moms utan Fordkort)*


Ford Economy Service personbilar

Vi ser till att din Ford är rustad – så att du kan fokusera på annat. Våra specialutbildade Fordtekniker kan din Ford, och vi använder alltid Ford originaldelar. I Economy Service ingår en 30-punkters säkerhetskontroll och att vi ser vi över bilens viktigaste funktioner så som bromssystem, motor, strålkastare och batteri. Även byte av olja och oljefilter mm. ingår. Dessutom Fri Lånebil (värde fr. 450 kr/dygn), och vi har både person- och transportbilar. 

Kostnadsfri Vägassistans

Slipp oron över att bli stillastående. I Economy Service ingår Ford vägassistans (värde 650 kr) som gäller fram till nästa servicetillfälle. Boka en tid nu hos din närmaste auktoriserade Fordverkstad så att du och din Ford är redo för vinteräventyren.

Läs mer om Ford Assistans här.

Boka Service
Ford Economy Service transportbilar

Med Economy Service kör du problemfritt och håller produktiviteten uppe, även vid kallare temperaturer och sämre vägförhållanden. Med Ford Economy originalservice får du och din Ford Transportbil de bästa förutsättningarna. Våra specialutbildade transportbilstekniker kan din bil, och vi använder alltid Ford originaldelar. Vi ser vi över din transportbils viktigaste funktioner med en 30-punkters säkerhetskontroll, bromssystem, motor, strålkastare och batteri. Även byte av olja och oljefilter mm. ingår. Dessutom Fri Lånebil (värde fr. 450 kr/dygn), och vi har både person- och transportbilar. 

Slipp oplanerade stopp

I Economy Service ingår kostnadsfri vägassistans (värde 650 kr) fram till nästa servicetillfälle.

Boka ServiceFord Economy Reparationer

Ford Economy reparationer är ett prisvärt alternativ för dig med en äldre bil. Då använder vi Ford originaldelar som är Forddelar av hög kvalitet men till ett lägre pris. På så sätt kan du hålla underhållskostnaderna nere, utan att kompromissa med kvalitén. Vi vill göra det enkelt för dig att veta vad en reparation kommer att kosta, därför marknadsför vi alltid våra priser inklusive arbetskostnad och moms. 


Ford Economy Besiktningshjälp

Vi kan hjälpa dig att kolla din bil innan besiktningen eller besiktiga bilen åt dig. I båda fallen får du ett prisvärt kostnads förslag om något behöver åtgärdas.


Ford Economy Däck

Bra däck är en god investering för att rulla säkert på vägarna. Ford Economy-däck är prisvärda däck som passar bra på äldre bilar. Vi har däck från flera olika märken och i en rad dimensioner, allt för att passa just din körstil och dina behov.

Boka ServiceKontakta oss Boka provkörning


Dessutom har du alltid Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI på service & reparationsarbeten.
 


* Priset gäller tillsvidare, lokala avvikelser kan förekomma. Omfattar Ford transportbilar + 6 år och personbilar + 6år. Priset är ink moms för personbilar och ex moms för transportbilar. Ranger, Performancebilar, RS & ST omfattas ej. Går inte att kombinera med andra erbjudande och avtal. Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil