Viktig information om coronaviruset

Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI – sedan 2012

Vi har sedan 2012 Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI på all service och reparationsarbeten på alla Fordbilar*.

Som märkesverkstad är vi experter på just din Ford. Vi kan därför garantera att vi servar och reparerar din bil till det lägsta priset.

Hittar man som kund en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service med samma innehåll till ett lägre pris någon annanstans, så matchar Dahlqvists det priset.

"Med Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI tål våra priser på service och reparationsarbeten att jämföras! Många kunder har en förutfattad mening om att auktoriserade verkstäder är dyra, men med vår LÄGSTA PRISGARANTI vill vi visa att så inte är fallet", säger Peter Sandgren, servicemarknadschef på Dahlqvists Bil AB.

Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI innebär att vi på kundens begäran utför arbetet till samma pris som annan verkstad.

Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI gäller under förutsättning att kunden kan uppvisa offert på identisk reparation/service med samma innehåll från en annan verkstad, där man givetvis också använder originaldelar (OEM leverantör) samt utför reparation/service enligt biltillverkarens anvisningar. Arbete, delar och dess innehåll måste dessutom vara specificerat.

Offerten får inte vara mer än fyra veckor gammal och skall komma från en verkstad inom en radie på 5 mil från aktuell Dahlqvistsverkstad, samt skall visas upp innan arbete påbörjas.

* sålda och marknadsförda av Fords svenska generalagent.

När vi servar din bil har du alltid fri lånebil och du får 1 års Vägassistans. Läs mer på respektive sida.

Helt enkelt billigare & tryggare hos Dahlqvists!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!

Andra erbjudanden du kan vara intresserad av...
Villkor Datasäkerhet Karriär