Dahlqvists Däck Direkt - Däckförvaring i vårt Däckhotell, endast 650:- (eller fr. 3,56:-/natt).

Vår populära däckförvaring har vi för att Du ska få ett så bekymmersfritt bilägande som möjligt.

Vi avlastar Dig från det tunga och tråkiga arbetet med att baxa ut däcken från förråd, källare eller balkong, något som Du normalt sliter med 2 gånger om året. Det är inte skonsamt vare sig för Dig eller Dina hjul.

I regel blir hjulen aldrig avtvättade vilket ger rost på fälgarna och dessutom mår däcken inte bra av att ligga i varma källare eller utsättas för direkt solljus liggande på en balkong.

I DAHLQVISTS DÄCKHOTELL ingår följande:

  • Skiftning från sommar- till vinterhjul alt. vinter- till sommarhjul
  • Tvättning av hjulen
  • Förvaring
  • Förvaringslapp (Avtal & märkning med kundnamn, reg.nr, fälg/däcktyp, mönsterdjup & skador)
  • Försäkring (Vi ersätter din självrisk vid brand, stöld el dylikt. Ersättning enligt din bils försäkringsvillkor)

Allt detta för endast 650:- med Fordkort (750:- utan Fordkortet)

Vill du bara ha skifte 320:-, skifte & tvätt 365:-

Dessutom ingår SÄKERHETSKONTROLL (värde 150:-) utan extra kostnad. Det innefattar yttre genomgång av bilens stötdämpare, bromsar och hjulupphängning.

För att boka Dahlqvists Däckhotell på respektive ort, ange Dina uppgifter i det separata formuläret "Boka service" och vi kontaktar Dig för tid. Du kan också kontakta oss om det passar Dig bättre, se våra försäljningsställen.

Vi på Dahlqvists erbjuder en komplett däckservice till Dig som kund. För att Du alltid ska komma fram på säkraste sätt erbjuder vi ett brett sortiment av Michelin och BF Goodrich kvalitetsdäck för såväl sommar- som vinterväglag till Dahlqvists Rätt Pris Direkt. Läs mer om Dahlqvists Däck Direkt.

Välkommen in att handla hos oss, till priser som tål att jämföras. Med hjälp av Fordkortet, kryddar vi den redan goda affären, med att Du räntefritt får dela upp beloppet i 24 månader, dessutom för Du bonuspoäng när Du betalar med ditt Fordkort.
Boka här

Då vi under däcksäsong har ett högt flöde av kunder till vårt populära däckhotell har vi även tider för hjulskifte på respektive ort som kan ligga tidigare än vad som syns i onlinebokningen. 

Vänligen ring direkt till tidsbokningen på respektive ort för bokning av dessa tider.

Hässleholm 0451 - 74 55 60

Kristianstad 044 - 20 78 10

Ängelholm 0431 - 45 89 15


Dahlqvists Däck Direkt - Helt enkelt billigare & tryggare hos Dahlqvists!