Dahlqvists Bil söker fler medarbetare!Om företaget

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen.

Dahlqvists grundades i Kristianstad redan 1948 och har under sju decennier varit auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford.

Nu inleds nästa spännande fas i företagets historia då vi nyligen sålt våra övriga anläggningar och kommer även upphöra med att sälja helt nya Ford-bilar i slutet av 2022, för att istället satsa fullt ut på att bli Växjös största och mest framgångsrika begagnat-handlare med stor inriktning på Ford.

Vi kommer även fortsätta som auktoriserad serviceverkstad för Ford i Växjö där vi besitter spetskompetens på märket och planerar även på sikt att bredda serviceverksamheten till andra märken. 


Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell med Onlinebokning av däckskifteFri lånebil och cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.


Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.

[email protected]


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt bilföretag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades 1948 och är auktoriserad serviceverkstad för Ford i Växjö.

Läs mer 
 
Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!


 

  • Share on Social MediaErbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil