Det går väldigt bra för oss och vi har de senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- och transportbilar.

Framförallt ökar vi väldigt mycket på transportbilar, flera nya kunder och företag tillkommer varje månad i Kristianstad, Hässleholm, Ängelholm. 

Med anledning av denna ökning måste vi bemanna upp på flera avdelningar och även se till framtida pensionsavgångar.

Kundmottagare/Tidsbokare – Hässleholm

Reservdelssäljare/Kundmottagare – Kristianstad 

Fordonstekniker/Bilmekaniker – Hässleholm 

Däckskiftare till höstsäsongen – Hässleholm och Kristianstad 


Vår långsiktiga satsning på egna Dahlqvists paketeringar inom servicemarknad har blivit en succé som tex DSA – Dahlqvists Service AvtalDahlqvists DäckhotellFri lånebil & cykel vid serviceFordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.

Med ökat bestånd och fler servicemarknadskunder behöver vi omgående förstärkning av flera medarbetare till våra servicemarknad. Vi behöver även förstärka inom vår bilmarknad då tillströmningen av nya kunder ökar konstant. Vi behöver medarbetare som har ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund. Och därför beredd att anta utmaningen att tillsammans med oss fortsätta forma framtiden för Dahlqvists Bil och Ford.

Ford i Europa har storsatsat och har idag det bredaste och nyaste person- och transportbils-programmet i Sverige. Fler nyheter kommer inom kort!

Ford är Sveriges tredje största nybilsmärke på person- och transportbilar. I ryggen har du ett av världens starkaste varumärken.


Du kommer bli en del av ett härligt TEAM. Vi är ett glatt gäng med bra gemenskap och hög trivsel, som älskar kunder & bilar. Och är stolta över vårt yrke och de premiumbilar vi säljer och underhåller!


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och Mazda (Kristianstad och Ängelholm).

Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.

Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm.  

Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till dig som kund och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar per år och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 65 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år. Vi tillhandahåller helt enkelt långsiktiga lösningar på våra kunders bilägande och transportbehov. Vi säljer några av världens mest sålda bilar!

Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål, vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det genom stort personligt engagemang, samarbete och överlägsen kundservice. En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss.

Som bevis för detta har vi fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford - Chairman´s Award - som baseras på bästa kundnöjdhet.

Dahlqvist-gruppen är idag en av de större Fordåterförsäljarna utanför storstadsområdena. Vår storlek gör att vi kan erbjuda marknadsledande villkor på många tjänster som rör ditt bilägande.


Kundmottagare/Tidsbokare - Hässleholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi söker nu dig som vill arbeta och föra kundservice vidare till nya höjder. I den här rollen arbetar du med att hantera inkommande telefonsamtal, e-post och boka in våra kunders bilar på service och reparationer.

Du brinner för Kundservice och vet att nöjda kunder får man genom att ge riktigt bra service, oavsett om det är problemlösning eller en bokning. Det är viktigt att du är en god kommunikatör som har lätt att prata med alla typer av kunder och du är professionell i ditt kundbemötande.

För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kundmottagare, reservdelssäljare eller mekaniker/tekniker eller liknade inom Motorbranschen.

Som person är du glad, pigg och energisk och har lätt för att växla upp en nivå vid högre belastning under olika säsonger. Eftersom denna avdelning hela tiden arbetar med förbättringar, ser vi det som väldigt positivtom du är nytänkande och har många nya idéer.

Vi ser också att du är en lagspelare och att du tycker om att arbeta i ett team.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: kundservice.hassleholm@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Staffan Nilsson (Servicerådgivare) via tel: 0451-74 55 54

Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Service


Reservdelssäljare/Kundmottagare - Kristianstad

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Som Reservdelssäljare/Kundmottagare kommer du arbeta med både person- och transportbilar. För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Du måste gilla att arbeta i ett högt tempo och ha en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda och är kvalitetsmedveten.

I dina arbetsuppgifter ingår att serva våra kunder, vår verkstad/skadecenter och våra bilförsäljare med reservdelar och tillbehör. Beställa reservdelar och tillbehör samt ta emot och packa upp gods. Tjänsten innebär även avlastning för verkstadens kundmottagning vad det gäller kunder, telefon mm.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kundmottagare, reservdelssäljare eller mekaniker/tekniker eller liknade inom Motorbranschen. Du är lättlärd, ordningsam och besitter god prioriteringsförmåga. Du är bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor och förstår din egen roll i teamet. För att lyckas i rollen har du förmåga att skapa och underhålla goda kundrelationer genom att ha en genomgående hög servicekänsla och har inställningen att alltid se lösningar. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta med data. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.


Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: kundservice.kristianstad@dahlqvists.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Service


Fordonstekniker/Bilmekaniker – Hässleholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Du kommer att jobba med felsökning, reparationer och underhåll av Fords personbilar och transportbilar. Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Du kommer arbeta i en ny modern anläggning med den senaste utrustningen.

Du har en fordonsteknisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet från att ha jobbat i bilverkstad. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Som person är du kvalitetsmedveten, ”serviceminded”, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: kundservice.hassleholm@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Staffan Nilsson (Servicerådgivare) via tel: 0451-74 55 54


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Service


Däckskiftare till höstsäsongen – Hässleholm och Kristianstad

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Har du ett stort och brinnande intresse för bilar? Kanske har du även gått fordonsteknisk utbildning, vill lära dig mer om bilbranschen och har ett engagemang i att alltid göra bra ifrån dig? Då har vi arbetet för dig! Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss under däckskiftarsäsongen, Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att skifta däck på våra kunders bilar. Då vi har ett stort Däckhotell ställer det även krav på noggrannhet och ordningssinne.

Du har B-körkort och du bemästrar svenska i tal och skrift. Mycket meriterande om du tidigare har arbetat en däcksäsong eller har skiftat däck under din praktik tidigare. Du har god fysik och har inga problem med fysiskt arbete.

Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till:

Hässleholm, e-post: kundservice.hassleholm@dahlqvists.se

Kristianstad, e-post: kundservice.kristianstad@dahlqvists.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Däckhotell