Bilförsäljare - Kristianstad

Däckskiftare till vårsäsongen - Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm

Skadetekniker/plåtslagare – Ängelholm

Det går väldigt bra för oss och vi har senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- & transportbilar. Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell, Fri lånebil & cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.

Med ökat bestånd & fler servicemarknadskunder behöver därför omgående förstärkning av fler medarbetare.

Ser du din framtid inom bilbranschen? Har du känslan för att bemöta & skapa en fantastisk kundupplevelse? Är du driven och har en hög arbetskapacitet?

Då kanske det är dig, eller någon du känner, som vi söker!

Skicka in ansökan redan idag!

Bilförsäljare - Kristianstad

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav: 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar. Du måste skapa goda resultat och uppfylla våra krav på volym och kundtillfredsställelse. Representera och marknadsföra Dahlqvists försäljningskoncept samt kunna ge professionell rådgivning i bilägande till våra kunder.

Du behöver ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning och volym. Vi ser gärna att du arbetar som bilförsäljare, säljare inom elektronikbranschen eller med motsvarande försäljning idag eller tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för sociala medier. Du ser framtid inom branschen och använder denna tjänst för att visa din fulla potential för att skapa framgångsrika säljresultat och arbeta för långsiktiga kundrelationer. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Du måste ha känslan för att bemöta & skapa en fantastisk kundupplevelse. Det är också viktigt att du har en hög arbetskapacitet, stresstålig och ha förmågan att ”hålla många bollar i luften” och är drivande och stimulerad av affärer med vilja att arbeta målmedvetet och systematiskt att ”ta det i mål.

Som person har du sinne för ordning och reda och vilja att när tillfälle ges, utvecklas vidare inom området. Samt vara positiv, samarbetsvillig och flexibel eftersom vi strävar efter att jobba över avdelningsgränserna och vara ETT team på Dahlqvists.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Grundlön plus provisionsbaserad del

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post:  reuf.sabanovic@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Reuf Sabanovic (Försäljningschef): 044-20 78 04

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Dahlqvists

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Däckskiftare till vårsäsongen - Kristianstad, Hässleholm och Ängelholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Har du ett stort och brinnande intresse för bilar? Kanske har du även gått fordonsteknisk utbildning, vill lära dig mer om bilbranschen och har ett engagemang i att alltid göra bra ifrån dig? Då har vi arbetet för dig! Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss under däckskiftarsäsongen, Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att skifta däck på våra kunders bilar. Då vi har ett stort Däckhotell ställer det även krav på noggrannhet och ordningssinne.

Du har B-körkort och du bemästrar svenska i tal och skrift. Mycket meriterande om du tidigare har arbetat en däcksäsong eller har skiftat däck under din praktik tidigare. Du har god fysik och har inga problem med fysiskt arbete.

Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till:

Kristianstad Fredrik Bengtsson (Servicerådgivare), e-post: kundservice.kristianstad@dahlqvists.se

Hässleholm Staffan Nilsson (Servicerådgivare), e-post: kundservice.hassleholm@dahlqvists.se

Ängelholm Peter Sandgren (Servicemarknadschef), e-post: kundservice.angelholm@dahlqvists.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Däckhotell

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Skadetekniker/plåtslagare – Ängelholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver ytterligare en skadetekniker/plåtslagare som kommer att arbeta både med person- & transportbilar, då vår skadeverksamhet expanderar. Fordonsteknisk utbildning ett krav, och du behärskar alla förekommande uppgifter inom bilplåtslageri, däribland enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av diverse karosskador.

För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Du måste gilla att arbeta i ett högt tempo och ha en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda och är kvalitetsmedveten.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta med data. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Tillträde: Omgående

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: peter.sandgren@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Peter Sandgren (Servicemarknadschef) via tel: 0431-45 89 11

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Dahlqvists skadecenter

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.


Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!


Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.


Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.


kundservice.kristianstad@dahlqvists.se


kundservice.hassleholm@dahlqvists.se


kundservice.angelholm@dahlqvists.se
Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och Mazda (Kristianstad och Ängelholm).


Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.


Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm.  

Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till dig som kund och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar per år och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 65 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år. Vi tillhandahåller helt enkelt långsiktiga lösningar på våra kunders bilägande och transportbehov. Vi säljer några av världens mest sålda bilar!


Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål, vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det genom stort personligt engagemang, samarbete och överlägsen kundservice. En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss.


Som bevis för detta har vi fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford - Chairman´s Award - som baseras på bästa kundnöjdhet.


Dahlqvist-gruppen är idag en av de större Fordåterförsäljarna utanför storstadsområdena. Vår storlek gör att vi kan erbjuda marknadsledande villkor på många tjänster som rör ditt bilägande.Välkommen till Dahlqvists, Du också!