Bilförsäljare - Växjö

Bilförsäljare - Hässleholm

Skadetekniker/plåtslagare - Ängelholm


Det går väldigt bra för oss och vi har även etablerat oss i Växjö.

Vi har senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- och transportbilar. Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell, Fri lånebil och cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.

Under 2020 kommer vi att lansera 14 nya hybrid- och elbilar. Genom att elektrifiera våra bilar, drömmer vi inte bara om hur morgondagen ser ut. Vi bygger den - BRING ON TOMORROW.

Med fler nya modeller, ökat bestånd och fler servicemarknadskunder behöver vi omgående förstärkning av fler medarbetare.

Ser du din framtid inom bilbranschen? Har du känslan för att bemöta och skapa en fantastisk kundupplevelse? Är du driven och har en hög arbetskapacitet?

Då kanske det är dig, eller någon du känner, som vi söker!


Bilförsäljare – Hässleholm och Växjö

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver förstärka med ytterligare en bilförsäljare i Hässleholm, och en i Växjö.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en modern anläggning med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar. Du måste skapa goda resultat och uppfylla våra krav på volym och kundtillfredsställelse. Representera och marknadsföra Dahlqvists försäljningskoncept samt kunna ge professionell rådgivning i bilägande till våra kunder.

Du behöver ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning och volym. Vi ser gärna att du arbetar som bilförsäljare, säljare inom elektronikbranschen eller med motsvarande försäljning idag eller tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för sociala medier. Du ser framtid inom branschen och använder denna tjänst för att visa din fulla potential för att skapa framgångsrika säljresultat och arbeta för långsiktiga kundrelationer. Du är även bekväm med att arbeta utanför anläggningen med kundbesök, kundevent, bilutställning på företag och på stan. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Du måste ha känslan för att bemöta och skapa en fantastisk kundupplevelse. Det är också viktigt att du har en hög arbetskapacitet, stresstålig och ha förmågan att ”hålla många bollar i luften” och är drivande och stimulerad av affärer med vilja att arbeta målmedvetet och systematiskt att ”ta det i mål”.

Som person har du sinne för ordning och reda och vilja att när tillfälle ges, utvecklas vidare inom området. Samt vara positiv, samarbetsvillig och flexibel eftersom vi strävar efter att jobba över avdelningsgränserna och vara ETT team på Dahlqvists.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Grundlön plus provisionsbaserad del

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Hässleholm:

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: stefan.hedlund@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Hedlund (Plats-/Försäljningschef): 0431-45 89 01 

Växjö:

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: mats.ericson@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Mats Ericson (Försäljningschef): 0470-70 70 88 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Dahlqvists

____________________________________________________________________________________________________________

Skadetekniker / plåtslagare – Ängelholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver ytterligare en skadetekniker/plåtslagare som kommer att arbeta både med person- och transportbilar, då vår skadeverksamhet expanderar. Fordonsteknisk utbildning ett krav, och du behärskar alla förekommande uppgifter inom bilplåtslageri, från enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av diverse karosskador. Du har därmed arbetat flera år med skadereparationer och erfarenhet av yrket.

För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Du måste gilla att arbeta i ett högt tempo och ha en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda och är kvalitetsmedveten.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta med data. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Tillträde: Omgående

Anställning: Heltid, tillsvidareanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: kundservice.angelholm@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Peter Sandgren (Servicemarknadschef) via tel: 0431-45 89 11


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Dahlqvists skadecenter

_________________________________________________________________________________________________________

Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.

kundservice.hassleholm@dahlqvists.se

kundservice.kristianstad@dahlqvists.se

kundservice.vaxjo@dahlqvists.se

kundservice.angelholm@dahlqvists.se


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och Mazda (Kristianstad och Ängelholm).

Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.

Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad, Växjö och Ängelholm.  

I Växjö hittar ni vår FordStore anläggning som är ett unikt koncept för att ge kunderna en ännu större upplevelse av Ford. Här erbjuder vi också ikonen Ford Mustang samt Ford Vignale som är den mest exklusiva modellserien från Ford och innehåller både påkostade material, högst möjliga utrustning och en rad tjänster före, under och efter köpet.

På våra anläggningar hittar du alltid ett brett utbud av Fords person- och transportbilar, både nya och begagnade och vi kan självklart hjälpa till med allt från finansiering, försäkring och privatleasing, allt efter dina behov och önskemål.

Service hos Dahlqvists Bil - Allt som rör din bil finns hos oss under ett och samma tak. Genom att lämna bilen till oss på Dahlqvists kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid fri lånebil och Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Dessutom har vi Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI. Utöver våra Service- och Skadecenter där vi utför Originalservice och reparationer utför vi en mängd andra tjänster, t.ex. rekonditionering, däckhotell/hjulskifte, nya sommar och vinterdäck, byta vindruta, laga stenskott i vindrutan, hjulinställning - 4-hjulsmätning inkl. justering, AC-rengöring och mycket annat. Allt som rör ditt bilägande bokar du enkelt direkt här på hemsidan

Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till dig som kund och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.500 bilar och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 28.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 80 personer omsätter tillsammans cirka 350 miljoner kronor per år.

På Dahlqvists talas det 14 olika språk (Svenska, Engelska, Danska, Tyska, Polska, Albanska, Serbiska, Rumänska, Tjeckiska, Slovakiska, Makedonska, Bulgariska, Kroatiska och Arabiska), många har varit med oss i över 30 år. Vi vill vara ett modernt företag med mångfald på alla nivåer och sätt, vi ska spegla det samhälle vi lever och verkar i. Vi vill att våra kunder ska få lika bra service som bilen.

Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål, vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det genom stort personligt engagemang, samarbete och överlägsen kundservice. En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss.

Som bevis för detta har vi fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford - Chairman´s Award - som baseras på bästa kundnöjdhet.

Dahlqvist-gruppen är idag en av de större Fordåterförsäljarna utanför storstadsområdena. Vår storlek gör att vi kan erbjuda marknadsledande villkor på många tjänster som rör ditt bilägande.

Ford är ett av världens största bilmärken och bland utbudet märks några av världens mest sålda personbilar och transportbilar.

Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!  • Share on Social Media