Det går väldigt bra för oss och vi har de senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- och transportbilar.

Framförallt ökar vi väldigt mycket på transportbilar, flera nya kunder och företag tillkommer varje månad, bla sålde vi 88 st Ford Transit färdtjänst bussar i mitten av maj och kommer levereras i slutet av året. Dessa kommer gå i Kristianstad, Hässleholm, Ängelholm samt ytterligare några orter i Skåne med tillhörande service mm. 

Med anledning av denna ökning måste vi redan nu bemanna upp och även se till framtida pensionsavgångar.

Vi har precis anställt 1 bilsäljare, 2 mekaniker/tekniker, 1 tidsbokare/kundmottagare i Hässleholm. 
3 mekaniker/tekniker, 1 bilförsäljare i Ängelholm och 1 skadetekniker/plåtslagare, 2 reservdelssäljare, 1 servicemarknadssupport, 1 Fordonstekniker/Bilmekaniker i Kristianstad – men behöver fortsatt utöka med fler medarbetare!

Transportbils-/Företagssäljare  – Kristianstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker  – Kristianstad

Skadetekniker/plåtslagare – Kristianstad


Vår långsiktiga satsning på egna Dahlqvists paketeringar inom servicemarknad har blivit en succé som tex DSA – Dahlqvists Service AvtalDahlqvists DäckhotellFri lånebil & cykel vid serviceFordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.

Med ökat bestånd & fler servicemarknadskunder behöver vi omgående förstärkning av flera medarbetare till våra servicemarknad. Vi behöver även förstärka inom vår bilmarknad då tillströmningen av nya kunder ökar konstant. Vi behöver medarbetare som har ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund. Och därför beredd att anta utmaningen att tillsammans med oss fortsätta forma framtiden för Dahlqvists Bil & Ford.

Ford i Europa har storsatsat och har idag det bredaste och nyaste person- & transportbils-programmet i Sverige. Vi har precis fått helt nya Ford Edge från USA, nya Ka+ & EcoSport, Transit Custom automat och iAWD, och fler nyheter kommer inom kort – vilket är en del av de 25 nya fordon som Ford kommer att föra till marknaden under en femårsperiod vad det gäller person- och transportbilar.

Ford är Sveriges tredje största nybilsmärke på person- & transportbilar. I ryggen har du ett av världens starkaste varumärken.


Du kommer bli en del av ett härligt TEAM. Vi är ett glatt gäng med bra gemenskap och hög trivsel, som älskar kunder & bilar. Och är stolta över vårt yrke och de premiumbilar vi säljer och underhåller!


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét & trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och Mazda.

Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm. Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till våra kunder och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar per år och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 65 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år. Dahlqvist-gruppen är idag en av Sveriges största Fordåterförsäljare efter Stockholm, Göteborg, Malmö.


Transportbils-/Företagssäljare - Kristianstad

Då vår nuvarande Transportbils-/Företagssäljare valt att anta nya utmaningar, byta bransch och bli lärare behöver vi omgående en ny driven säljare med genuint intresse för bilar och service.

Ford är idag 2:a största nybilsmärket på transportbilar i Sverige och i Kristianstad.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar. Du måste skapa goda resultat och uppfylla våra krav på volym och kundtillfredsställelse. Representera och marknadsföra Dahlqvists försäljningskoncept samt kunna ge professionell rådgivning i bilägande till våra kunder.

Du behöver ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning och volym. Vi ser gärna att du arbetar som bil-/transportbilsförsäljare eller med motsvarande försäljning idag eller tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift för att kunna göra brev/E-post utskick samt telefonuppföljning för att skapa framgångsrika säljresultat och arbeta för långsiktiga kundrelationer. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Det är viktigt att du har en hög arbetskapacitet, stresstålig och ha förmågan att ”hålla många bollar i luften” och är drivande och stimulerad av affärer med vilja att arbeta målmedvetet och systematiskt att ”ta det i mål.

Som person har du sinne för ordning och reda och vilja att när tillfälle ges, utvecklas vidare inom området. Samt vara positiv, samarbetsvillig och flexibel eftersom vi strävar efter att jobba över avdelningsgränserna och vara ETT team på Dahlqvists.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Grundlön plus provisionsbaserad del

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: reuf.sabanovic@dalqvists.se och joacim.dahlqvist@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Reuf Sabanovic (Försäljningschef), 044-20 78 04 och Joacim Dahlqvist (VD), 044-20 78 05.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Företagsförsäljning


Fordonstekniker/Bilmekaniker - Kristianstad

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

1 ny Fordonstekniker/bilmekaniker och du kommer att jobba med felsökning, reparationer och underhåll av Fords personbilar och/eller transportbilar. Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Du har en fordonsteknisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet från att ha jobbat i bilverkstad. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Som person är du kvalitetsmedveten, ”serviceminded”, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: fredrik.bengtsson@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Fredrik Bengtsson (Servicerådgivare) via tel: 044-20 78 11.  

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Ford Service


Skadetekniker/plåtslagare – Kristianstad

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

1 ny skadetekniker/plåtslagare som kommer att arbeta både med person- och transportbilar. Fordonsteknisk utbildning ett krav, och du behärskar alla förekommande uppgifter inom bilplåtslageri, däribland enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av diverse karosskador. 

För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Du måste gilla att arbeta i ett högt tempo och ha en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda och är kvalitetsmedveten.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta med data. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Tillträde: Omgående

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: christer.jonasson@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Christer Jonasson (Bilskadechef) via tel: 044-20 78 20.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer om Dahlqvists skadecenter