Viktig information om coronaviruset

Dahlqvists Bil söker fler medarbetare!REDOVISNINGSEKONOM/ADMINISTRATÖR - VÄXJÖ


Om företaget

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen.

Dahlqvists grundades i Kristianstad redan 1948 och har under sju decennier varit auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford.

Nu inleds nästa spännande fas i företagets historia då vi nyligen sålt våra övriga anläggningar och kommer även upphöra med att sälja helt nya Ford-bilar i slutet av året, för att istället satsa fullt ut på att bli Växjös största och mest framgångsrika begagnat-handlare med stor inriktning på Ford.

Vi kommer även fortsätta som auktoriserad serviceverkstad för Ford i Växjö där vi besitter spetskompetens på märket och planerar även på sikt att bredda serviceverksamheten till andra märken. 

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill vara med från start i denna satsning och bli vår nya redovisningsekonom/administratör.

I rollen ansvarar du för verksamhetens löpande bokföring, registrering och fakturering av bilar, leverantörsreskontra, kundreskontra samt löneadministration.

Därtill bistår du företagsledningen i diverse ekonomiska och administrativa frågor och genomför kreditupplysningar. 

Vem är du?

I rollen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och ett sinne för siffror och bokföring. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och trivs i att arbeta in en prestigelös miljö i högt tempo.

Vi ser gärna att du är en driven, engagerad och positiv person. Du motiveras av att hjälpa andra och skapar goda relationer med de kontakter du har i arbetet, oavsett om det gäller en kund eller kollega. Tidigare erfarenhet från bilbranschen är meriterande.

Tjänsten är en heltidstjänst. Men beroende på vilka sökanden vi får finns även möjlighet att vi fördelar arbetsuppgifterna på två deltidstjänster. 

Du kommer få en betydelsefull roll i ett starkt företag med framåtanda och du kommer till en arbetsplats med hög trivsel, där man stöttar och ställer upp för varandra. 

Låter detta intressant? Tveka inte, utan skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är den 15 maj.


Tillträde: Omgående 

Anställning: Heltid, tillsvidareanställning 

Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning. 

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Växjö e-post: mail: [email protected]

Frågor kring tjänsten besvaras av Ervin Fajković (Försäljnings-/platschef Växjö): 0470-70 70 88 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 


Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell med Onlinebokning av däckskifteFri lånebil och cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.


Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.

[email protected]


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford.
 
Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.
 
I Växjö hittar ni vår FordStore anläggning som är ett unikt koncept för att ge kunderna en ännu större upplevelse av Ford. Här erbjuder vi också ikonen Ford Mustang samt Ford Vignale som är den mest exklusiva modellserien från Ford och innehåller både påkostade material, högst möjliga utrustning och en rad tjänster före, under och efter köpet.

På våra anläggningar hittar du alltid ett brett utbud av Fords person- och transportbilar, både nya och begagnade och vi kan självklart hjälpa till med allt från finansiering, försäkring och privatleasing, allt efter dina behov och önskemål.

Service hos Dahlqvists Bil - Allt som rör din bil finns hos oss under ett och samma tak. Genom att lämna bilen till oss på Dahlqvists kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid fri lånebil och Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Dessutom har vi Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI. Utöver våra Service- och Skadecenter där vi utför Originalservice och reparationer utför vi en mängd andra tjänster, t.ex. rekonditionering, däckhotell/hjulskifte, nya sommar och vinterdäck, byta vindruta, laga stenskott i vindrutan, hjulinställning - 4-hjulsmätning inkl. justering, AC-rengöring och mycket annat. Allt som rör ditt bilägande bokar du enkelt direkt här på hemsidan

Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till dig som kund och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 70 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år.

På Dahlqvists talas det 14 olika språk (Svenska, Engelska, Danska, Tyska, Polska, Albanska, Serbiska, Rumänska, Tjeckiska, Slovakiska, Makedonska, Bulgariska, Kroatiska och Arabiska), många har varit med oss i över 30 år. Vi vill vara ett modernt företag med mångfald på alla nivåer och sätt, vi ska spegla det samhälle vi lever och verkar i. Vi vill att våra kunder ska få lika bra service som bilen.

Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål, vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det genom stort personligt engagemang, samarbete och överlägsen kundservice. En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss.

Som bevis för detta har vi fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford - Chairman´s Award - som baseras på bästa kundnöjdhet.
 
Dahlqvist-gruppen är idag en av de större Fordåterförsäljarna utanför storstadsområdena. Vår storlek gör att vi kan erbjuda marknadsledande villkor på många tjänster som rör ditt bilägande.
 
Ford är ett av världens största bilmärken och bland utbudet märks några av världens mest sålda personbilar och transportbilar.

Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!


 

  • Share on Social MediaAktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil