SUPER-avtal med Ford för Företagarna!

Gäller t.o.m. 2022-12-31

SUPER-avtal med Ford för Företagarna!

Ford - rabatt på transportbil
Ford har Europas populäraste transportbilsprogram. Ford transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp. Du har över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav på bland annat passagerarplatser, karosslängd och takhöjd.

Ford erbjuder den första laddhybriden i sitt segment, Transit Custom PHEV, som kan köras på bara el och har en räckvidd på upp till 42 km utan utsläpp. Dessutom är alla Ford transportbilar godkända att köras på HVO – biodrivmedlet!

Så väljer du rätt transportbil för jobbet
Många företagare har sin bil som sitt arbetsredskap. Det är en stor investering att köpa en transportbil, så det är viktigt att välja rätt.

Hur hittar jag den perfekta bilen till just min verksamhet? Fredrik Björlin från Ford berättar vad man ska tänka på. Hur stort skåp behöver du? Är en laddhybrid ett bra alternativ?

Här får du en genomgång av Fords populäraste transportbilar: Transit Connect, Transit Custom, Transit och Ranger. Se filmen.

Erbjudande
Medlemmar i Företagarna får upp till 16 % rabatt på transportbil. Rabatten gäller vid köp eller leasing av ny bil räknat på ordinarie kundpriser från prislistan och gäller utvalda specifikationer av modeller. För fabriksmonterat tillval är rabattsatsen samma som för respektive bilmodell (OBS! Avtalet gäller transportbilar och ej personbilar).

För att få reducerat pris vid beställning behöver du uppvisa ett giltigt medlemsbevis i Företagarna.

Det är på Dahlqvists det händer! Kom in till oss redan idag för provkörning, så berättar vi mer!

Läs mer på Företagarna.

Välkommen till Dahlqvists i Växjö - vi finns här för dig, precis som vanligt.

Andra erbjudanden du kan vara intresserad av

  • Gäller t.o.m. 2022-12-31

    FÖRETAG

    Byggd för dig som bygger Sverige

    Vi håller ditt företag i rörelse. Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många.

    Byggd för dig som bygger Sverige

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil