Dahlqvists Däck Direkt - nya däck!

Gäller t.o.m. 2024-12-31

Dahlqvists Däck Direkt - nya däck!

För att Du alltid ska komma fram på säkraste sätt erbjuder vi ett brett sortiment av kvalitetsdäck för svenska vägförhållanden, samt har inköpsavtal och kan beställa samtliga däckfabrikat för såväl sommar- som vinterväglag till Dahlqvists Rätt Pris Direkt.

Vi scannar alltid däcken och de kalkylerade värdena visas direkt i en enkel rapport.

Minsta mönsterdjup.

Minsta mönsterdjup som lagen kräver är 1,6 mm på sommardäck och 3 mm på vinterdäck. Men vi rekommenderar 3 mm för sommardäck och 5 mm för vinterdäck för att vara på den säkra sidan och för att mönsterdjupet ska hålla en hel säsong. Mönsterdjup på nya sommardäck ligger på 7-8 millimeter och för nya vinterdäck 9-10 millimeter. En rekommendation är att kontrollera mönsterdjupet var fjärde vecka.

Varför är mönsterdjupet så viktigt?

Med ett mindre mönsterdjup ökar både riskerna och bromssträckan avsevärt. Mät därför mönsterdjupet med jämna mellanrum, så du kör säkert med dina däck hela säsongen. 


Välkommen in att handla hos oss, till priser som tål att jämföras. Med hjälp av Fordkortet, kryddar vi den redan goda affären, med att Du räntefritt får dela upp beloppet i 24 månader, dessutom för Du bonuspoäng när Du betalar med ditt Fordkort.

Läs mer Dahlqvists Däck Direkt och Dahlqvists Däckscanning.


Dahlqvists Däck Direkt - Helt enkelt billigare & tryggare hos Dahlqvists!


Fler aktuella servicemarknadskampanjer finns också på sidan Service hos Dahlqvists Bil - Allt under ett och samma tak och sidan Aktuella erbjudanden.
 
Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!
 
Välkommen till Dahlqvists, Du också!

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil