Information med anledning av coronaviruset

2020-03-19

Vi har öppet som vanligt

Vi på Dahlqvists Bil har öppet vår verksamhet som vanligt, och säkerställer att vi har en trygg miljö för våra kunder och personal. Vi fortsätter jobba och anpassa oss efter våra kunders behov. Det har vi alltid gjort.

Här vill vi informera om hur vi arbetar i vår verksamhet för att minska smittspridningen i samhället. Har du ytterligare frågor kan du alltid ringa din närmsta anläggning - vi finns här för dig, precis som vanligt.

COVID-19

Vi tar våra kunders och medarbetares hälsa på största allvar och därför har vi vidtagit följande åtgärder i enlighet med myndigheters riktlinjer:

- Utökat antal städtillfällen av gemensamma ytor

- Desinfektionsbehandling av dörrhandtag och liknande utsatta ytor

- Engångsskydd används i alla kundbilar som hanteras på våra verkstäder på utsatta ytor så som ratt, sittdynor och växelspak


Vi vill värna om din fortsatta mobilitet och för att underlätta för er kunder erbjuder vi nu en rad olika digitala alternativ för att minimera smittspridning och förenkla din vardag!

Om du vill att vi möter upp dig utanför kundmottagningen eller bilhallen ringer du bara och förvarnar oss så är vi beredda. För övrigt så vill vi att du kontaktar oss med dina personliga önskemål så ordnar vi med en lösning som passar.

För att kommunicera använder vi i vissa fall vårt kontaktfria digitala kommunikationsverktyg Ford Video Check. Det innebär att vi skickar ett filmklipp till din mobil där vi redovisar vad vi rekommenderar dig att tänka på eller åtgärda.


För vår personal gäller:

- Noggrann och regelbunden handtvätt under arbetsdagen

- Använda handdesinfektionsmedel regelbundet under arbetsdagen

- Tydliga rutiner för att minimera risken för smittspridning inom organisationen

- Vi håller strikt på att alla som inte känner sig 100% friska stannar hemma


Vi kommer att kontinuerligt följa situationen och uppdatera våra rutiner löpande.

Välkommen till Dahlqvists i Hässleholm, Kristianstad, Växjö & Ängelholm, Du också!


Ta hand om er!



Kontakta oss

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil