Dahlqvists tar över förstaplatsen

2015-06-18

Idag har Dahlqvists tagit över förstaplatsen på Autopedia med landets mest nöjda nybilsköpare!

Hittills har topplaceringen dominerats av olika Volkswagen-handlare, men nu lägger sig alltså en Ford-handlare överst i Autopedia för första gången. Förutom att Dahlqvists totalt sett har de nöjdaste kunderna i landet just nu är de mest framträdande styrkorna företagets mottagande av sina besökare, deras provkörningsmöjligheter och prisvärdheten. Dahlqvists hittar du i Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm.

Dahlqvists på Autopedia

Välkommen till Dahlqvists, Du också!


Autopedia redovisar dagligen en uppdaterad lista över de 10 vassaste handlarna i landet med mest nöjda nybilsköpare (andel mycket nöjda i % exkl ej svar), eventuella utmärkelser från Autopedia samt antal omdömen från kunder de senaste 365 dagarna. Listan kan filtreras på egenskap, bilmärke och på postnummer eller ort för att hitta handlare nära dig. En handlare kan bestå av en eller flera bilhallar på flera orter.
Genom att klicka på en handlare tar du dig vidare till mer information, t.ex. vilka orter handlaren finns på, vilka märken man säljer och hur nöjda kunder man har. Du får en profilbeskrivning av hur handlaren upplevs i förhållande till genomsnittet av alla ca 500 handlare som är med i Autopedia. För handlare med mindre än 30 omdömen i Autopedia är resultaten exkluderade i redovisningen.

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil