Fords åtagande rörande utsläpp

2016-01-10

Med anledning av uppmärksamheten och nyhetsbevakningen över hela världen rörande utsläppstester på dieselmotorer, vill vi på Ford tydliggöra vår inställning till dessa viktiga frågor.

Först, våra fordon och motorer – inklusive våra högteknologiska dieselmotorer – uppfyller alla gällande utsläppskrav. Vi har inte heller någon form av så kallade manipulationssystem i våra fordon.

Vi stödjer fullt ut alla insatser som görs för att säkerställa att testproceduren närmare motsvarar de verkliga förhållanden som våra kunder upplever under normal körning. Det är därför vi har stöttat utvecklingen av det initiativet ”European Real Driving Emissions” som kommer bli lag i Europa.

Ford har förbundit sig till att erbjuda, våra kunder, fordon med hög bränsleeffktivitet och låga utsläpp genom vad vi kallar ”Power of Choice”. Vi erbjuder en mängd alternativ, från bensinmotorer med kraften från vår EcoBoost-teknologi och avancerade högteknologiska dieselmotorer till hybrider, plug-in-hybrider och helt elektriska fordon.

Fords åtagande rörande utsläpp

Välkommen till Ford & Dahlqvists, Du också!

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil