Dahlqvists Bil växer och söker nya medarbetare!

2017-03-04

Det går väldigt bra för oss och vi har de senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- & transportbilar.

Vi har precis anställt 2 mekaniker/tekniker i Hässleholm, 1 mekaniker/tekniker i Ängelholm och 1 skadetekniker/plåtslagare, 1 reservdelssäljare, 1 servicemarknadssupport i Kristianstad – men behöver utöka med fler medarbetare i Kristianstad & Ängelholm.

Bilförsäljare – Ängelholm

Skadetekniker/plåtslagare – Kristianstad

Vår långsiktiga satsning på egna Dahlqvists paketeringar inom servicemarknad har blivit en succé som tex DSA – Dahlqvists Service AvtalDahlqvists DäckhotellFri lånebil & cykel vid serviceFordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.


Med ökat bestånd & fler servicemarknadskunder behöver vi omgående förstärkning av flera medarbetare till våra servicemarknad. Vi behöver även förstärka inom vår bilmarknad då tillströmningen av nya kunder ökar konstant. Vi behöver medarbetare som har ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund. Och därför beredd att anta utmaningen att tillsammans med oss fortsätta forma framtiden för Dahlqvists Bil & Ford.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil