Alltid Fri Lånebil eller Lånecykel i samband med service hos Dahlqvists!

Ännu en anledning till att lämna din bil till oss när det är dags för service.

Lånebil

Att lämna in sin bil på service skall inte behöva innebära att man blir helt upplåst och ej kan ta sig någonstans. Därför erbjuder vi en Fri Lånebil
 i samband med service (värde från 450 kr/dygn) under den tid din bil är inne på verkstaden för att din vardag skall fungera precis som vanligt, och vi har både person- och transportbilar.

Dessutom kan du i samband med reparation, eller nyttjande av våra 
övriga tjänster boka en lånebil för subventionerat pris. Personbil 250 kr/dygn och Transportbil 350 kr/dygn (Ej kombinerat med hyrbilsförsäkring, gäller inte skadeverkstad).

Lånecykel

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss så kan du vid tillgänglighet och under en dag kostnadsfritt få låna en av våra 2 Dahlqvists cyklar.

Dahlqvists Lånebil & Lånecykel måste alltid förbokas. Gäller person- & transportbil och utifrån vad vi har tillgängligt.


När du servar bilen hos oss ingår alltid Väg Assistans, oavsett bilens ålder eller körsträcka. På så sätt är du alltid tryggt på väg dygnet runt och i nästan hela Europa. Väg Assistans är en av marknadens mest omfattande försäkringar.

Dessutom har Du alltid Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI på service & reparationsarbeten.

Välkommen till Dahlqvists, Du också!

Kontakta oss Boka serviceErbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil