Serviceavtal hos Dahlqvists

DSA - Dahlqvists Serviceavtal

Smartare bilägande med Dahlqvists Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil smidigare.

En bil som alltid servas i tid, och av specialister värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet.

DSA - Dahlqvists Serviceavtal.

Tryggt bilägande och undvika engångskostnader - Då är ett serviceavtal något för dig! 


Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar och ändringar i serviceomfattning. Med Dahlqvists Serviceavtal har du full kontroll över din servicekostnad. 

All service utförs på våra auktoriserade verkstäder av specialutbildade tekniker med rätt verktyg, nödvändiga specialverktyg och diagnosinstrument som är anpassade för just din bil.

Service görs alltid med originaldelar och olja enligt biltillverkarens instruktioner, dessutom alltid med de senaste uppdateringarna av system och mjukvaror, lack- och karosserikontroll för att rostskyddsgaranti ska gälla, samt din  digital servicebok blir uppdaterad och stämplad korrekt vilket är viktigt för att nybilsgarantin ska gälla.

Det är tryggt både för plånboken och bilen, och gör att din garanti behålls.

DSA - Dahlqvists Serviceavtal ingår Ford Originalservice. Fast månadskostnad upp till 72 månader beroende på vad Du väljer. Alltid samma låga avgift under hela avtalsperioden – inga prisökningar. Skulle Ford lägga till något som måste utföras vid ordinarie servicetillfälle ingår även detta utan prishöjning av avtalet.

Dessutom ingår alltid 
Fri Lånebil och vägassistans i samband med Dahlqvists service.

Vårt serviceabonnemang kan tecknas vid nybilsköp av våra bil- & transportbilssäljare, eller i efterhand via servicemarknaden. Fråga våra tidsbokare på servicemarknaden så berättar de mer och räknar på just Din modell och körmönster.

Fråga våra kunniga säljare & tidsbokare för mer information!


I Dahlqvists privatleasing ingår alltid 3 års Serviceavtal.

Kontakta oss


Helt enkelt billigare & tryggare hos Dahlqvists!Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil