Viktig information om coronaviruset

Dahlqvists Bil söker fler medarbetare!Fordonstekniker/Bilmekaniker – Hässleholm och ÄngelholmDet går väldigt bra för oss och vi har även etablerat oss i Växjö.

Vi har senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- och transportbilar.

Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell med Onlinebokning av däckskifteFri lånebil och cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.

Under 2020 har vi lanserat 14 nya hybrid- och elbilar, och det fortsätter under 2021. Genom att elektrifiera våra bilar, drömmer vi inte bara om hur morgondagen ser ut. Vi bygger den - BRING ON TOMORROW.

Senaste månaderna har vi anställt Försäljningschef/platschef i Växjö, Transport-/företagsförsäljare i Växjö, Kundmottagare/tidsbokare i Hässleholm, Skadetekniker/plåtslagare i Kristianstad, Fordonstekniker/Bilmekaniker i Ängelholm, Bilförsäljare i Kristianstad, Kundmottagare/reservdelssäljare i Kristianstad, Bilförsäljare i Hässleholm, Kundmottagare/reservdelssäljare i Ängelholm, Fordonstekniker/Bilmekaniker i Hässleholm & Kristianstad, Kundmottagare/reservdelssäljare i Kristianstad & Hässleholm och Bilförsäljare i Ängelholm, men vi behöver bli fler!

Med fler nya modeller, ökat bestånd och fler servicemarknadskunder behöver vi omgående förstärkning av fler medarbetare. 

Ser du din framtid inom bilbranschen? Har du känslan för att bemöta och skapa en fantastisk kundupplevelse? Är du driven och har en hög arbetskapacitet?

Då kanske det är dig, eller någon du känner, som vi söker!

Skicka in ansökan redan idag!

Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor.Fordonstekniker / Bilmekaniker – Hässleholm och Ängelholm

Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver förstärka med ytterligare en Fordonstekniker/Bilmekaniker i Hässleholm och Ängelholm.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:  Vi behöver ytterligare en fordonstekniker/bilmekaniker som kommer att jobba med felsökning, reparationer och underhåll av Fords personbilar och/eller transportbilar.

Du har en fordonsteknisk utbildning med minst gymnasial utbildning, minst 2 års yrkeserfarenhet, B-körkort och ett stort intresse för bilbranschen precis som vi har. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Vana vid felsökning och diagnostisering är meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, ”serviceminded”, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Du kommer till en toppmodern verkstad, starkt varumärke med gedigen historia samt engagerade kollegor. Stora möjligheter till personlig utveckling, regelbundna utbildningar på befintliga och kommande modeller för att stärka kompetens för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.


Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Hässleholm e-post: [email protected]

Frågor kring tjänsten besvaras av Mikael Stedt (Servicerådgivare) via tel: 0451-74 55 54

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Ängelholm e-post: [email protected]

Frågor kring tjänsten besvaras av Peter Sandgren (Servicemarknadschef): 0431-45 89 11


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 

Läs mer om Dahlqvists Service


 
---------------------------------------

Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och Mazda (Kristianstad och Ängelholm).
 
Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.
 
Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad, Växjö och Ängelholm.
 
I Växjö hittar ni vår FordStore anläggning som är ett unikt koncept för att ge kunderna en ännu större upplevelse av Ford. Här erbjuder vi också ikonen Ford Mustang samt Ford Vignale som är den mest exklusiva modellserien från Ford och innehåller både påkostade material, högst möjliga utrustning och en rad tjänster före, under och efter köpet.

På våra anläggningar hittar du alltid ett brett utbud av Fords person- och transportbilar, både nya och begagnade och vi kan självklart hjälpa till med allt från finansiering, försäkring och privatleasing, allt efter dina behov och önskemål.

Service hos Dahlqvists Bil - Allt som rör din bil finns hos oss under ett och samma tak. Genom att lämna bilen till oss på Dahlqvists kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid fri lånebil och Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Dessutom har vi Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI. Utöver våra Service- och Skadecenter där vi utför Originalservice och reparationer utför vi en mängd andra tjänster, t.ex. rekonditionering, däckhotell/hjulskifte, nya sommar och vinterdäck, byta vindruta, laga stenskott i vindrutan, hjulinställning - 4-hjulsmätning inkl. justering, AC-rengöring och mycket annat. Allt som rör ditt bilägande bokar du enkelt direkt här på hemsidan

Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till dig som kund och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 70 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år.

På Dahlqvists talas det 14 olika språk (Svenska, Engelska, Danska, Tyska, Polska, Albanska, Serbiska, Rumänska, Tjeckiska, Slovakiska, Makedonska, Bulgariska, Kroatiska och Arabiska), många har varit med oss i över 30 år. Vi vill vara ett modernt företag med mångfald på alla nivåer och sätt, vi ska spegla det samhälle vi lever och verkar i. Vi vill att våra kunder ska få lika bra service som bilen.

Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål, vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det genom stort personligt engagemang, samarbete och överlägsen kundservice. En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss.

Som bevis för detta har vi fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford - Chairman´s Award - som baseras på bästa kundnöjdhet.
 
Dahlqvist-gruppen är idag en av de större Fordåterförsäljarna utanför storstadsområdena. Vår storlek gör att vi kan erbjuda marknadsledande villkor på många tjänster som rör ditt bilägande.
 
Ford är ett av världens största bilmärken och bland utbudet märks några av världens mest sålda personbilar och transportbilar.

Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!


 

  • Share on Social MediaAktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists BilOmdömen