Viktig information om coronaviruset

Dahlqvists Bil söker fler medarbetare!TRANSPORTBILS- & FÖRETAGSSÄLJARE - ÄNGELHOLM

FLER FORDONSTEKNIKER/BILMEKANIKER - HÄSSLEHOLM  OCH ÄNGELHOLM 


Vi fortsätter expandera och har senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- och transportbilar i Hässleholm, Kristianstad, Växjö och Ängelholm.

År 2020 uppnådde Ford sitt sjätte år i rad som ledande aktör inom försäljning av transportbilar i Europa. Trenden har fortsatt till 2021, där Ford behåller sin position. Under augusti månad var Ford det största transportbilsmärket i Sverige med en marknadsandel på 27,6 procent. Även i september var vi nummer ett på antal registrerade Transportbilar inkl. persontransport så som Ford Custom Tourneo och Transit Kombi. Samt i oktober och november Ford på toppen igen - 1:a fjärde månaden i rad. 

Våra personbilar ökar också kraftigt.

Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell med Onlinebokning av däckskifteFri lånebil och cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.

Vi har nyligen tecknat ett service-/reparationsavtal med en av våra största företagskunder som berör Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm och behöver därför omorganisera och nyanställa fler Fordonstekniker/Bilmekaniker.

Senaste månaderna har vi anställt Försäljningschef/platschef i Växjö, Transport-/företagsförsäljare i Växjö, Kundmottagare/tidsbokare i Hässleholm, Skadetekniker/plåtslagare i Kristianstad, Fordonstekniker/Bilmekaniker i Ängelholm, Bilförsäljare i Kristianstad, Kundmottagare/reservdelssäljare i Kristianstad, Kundmottagare/reservdelssäljare i Ängelholm, Kundmottagare/reservdelssäljare i Kristianstad & Hässleholm, Bilförsäljare i Hässleholm, Kristianstad, Växjö & Ängelholm, Däckskiftare till högsäsongen på samtliga orter, Fordonstekniker/Bilmekaniker i Hässleholm & Kristianstad, men vi behöver bli fler!

Med fler nya modeller, ökat bestånd och fler servicemarknadskunder behöver vi omgående förstärkning av fler medarbetare. 

Ser du din framtid inom bilbranschen? Har du känslan för att bemöta och skapa en fantastisk kundupplevelse? Är du driven och har en hög arbetskapacitet?

Då kanske det är dig, eller någon du känner, som vi söker!

Skicka in ansökan redan idag!

Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor.

TRANSPORTBILS- & FÖRETAGSSÄLJARE - ÄNGELHOLM

År 2020 uppnådde Ford sitt sjätte år i rad som ledande aktör inom försäljning av transportbilar i Europa. Trenden har fortsatt till 2021, där Ford behåller sin position. Under augusti månad var Ford det största transportbilsmärket i Sverige med en marknadsandel på 27,6 procent. Även i september var vi nummer ett på antal registrerade Transportbilar inkl. persontransport så som Ford Custom Tourneo och Transit Kombi. Samt i oktober och november Ford på toppen igen - 1:a fjärde månaden i rad. 

Vi behöver därför förstärka med Transportbils- & Företagssäljare i Ängelholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:  

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i moderna anläggningar med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Vi söker nu en duktig och driven säljare med ansvar för försäljning av Ford transportbilar och företagsbilar. Ditt uppdrag är att bearbeta företag- och privatmarknaden med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Din roll är flytande både på fält och i hallen. Målet är att bearbeta företagskunder och boka in möten som kan innebära att man besöker kunden på deras arbetsplats eller hos oss i bilhallen. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från bilförsäljning samt aktiv kundbearbetning. För att bli en framgångsrik säljare är du van vid säljarbete på fältet och kanske arbetat med företagsförsäljning tidigare. Har du tidigare erfarenhet från transportbilsförsäljning eller erfarenhet från en roll där du jobbat nära transportbilen såsom hantverkare eller påbyggare ser vi detta som en fördel. Du behöver brinna för kundrelationer och ha ett sinne för affärer, vara driven och självgående och ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. Körkort klass B är ett krav. 

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med starkt varumärke med gedigen historia samt engagerade kollegor. Goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Grundlön plus provisionsbaserad del

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: [email protected] 

Frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Hedlund (Försäljnings-/platschef Hässleholm och Ängelholm): 0431-45 89 01 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 


FLER FORDONSTEKNIKER/BILMEKANIKER - HÄSSLEHOLM OCH ÄNGELHOLM

Med nyligen tecknat service-/reparationsavtal med en av våra största företagskunder som berör Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm behöver vi omgående omorganisera och nyanställa fler Fordonstekniker/Bilmekaniker.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:  

Vi behöver ytterligare fordonstekniker/bilmekaniker som kommer att jobba med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten av Fords personbilar och transportbilar.

Vi söker dig som i grunden har en fordonsteknisk utbildning med minst gymnasial utbildning samt en längre yrkeserfarenhet som personbilstekniker (minst 2 år). För att kunna utföra rätt kvalité på arbeten krävs det att du har utbildning samt besitter en bred kunskap inom modern felsökningsteknik. 

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer och utföra felsökningar. Som person behöver du vara praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Vidare trivs du med att arbeta såväl självständigt som i team.  

Du kommer till en modern verkstad, starkt varumärke med gedigen historia samt engagerade kollegor. Stora möjligheter till personlig utveckling, regelbundna utbildningar på befintliga och kommande modeller för att stärka kompetens för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning. 

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Hässleholm e-post: mail: [email protected]

Frågor kring tjänsten besvaras av Micke Stedt (Verkstadschef  Hässleholm): 0431-45 89 22

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Ängelholm e-post: mail: [email protected]

Frågor kring tjänsten besvaras av Johan Nygren (Verkstadschef Ängelholm): 0431-45 89 22

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 


Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]


Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och Mazda (Kristianstad och Ängelholm).
 
Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.
 
Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad, Växjö och Ängelholm.
 
I Växjö hittar ni vår FordStore anläggning som är ett unikt koncept för att ge kunderna en ännu större upplevelse av Ford. Här erbjuder vi också ikonen Ford Mustang samt Ford Vignale som är den mest exklusiva modellserien från Ford och innehåller både påkostade material, högst möjliga utrustning och en rad tjänster före, under och efter köpet.

På våra anläggningar hittar du alltid ett brett utbud av Fords person- och transportbilar, både nya och begagnade och vi kan självklart hjälpa till med allt från finansiering, försäkring och privatleasing, allt efter dina behov och önskemål.

Service hos Dahlqvists Bil - Allt som rör din bil finns hos oss under ett och samma tak. Genom att lämna bilen till oss på Dahlqvists kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid fri lånebil och Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Dessutom har vi Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI. Utöver våra Service- och Skadecenter där vi utför Originalservice och reparationer utför vi en mängd andra tjänster, t.ex. rekonditionering, däckhotell/hjulskifte, nya sommar och vinterdäck, byta vindruta, laga stenskott i vindrutan, hjulinställning - 4-hjulsmätning inkl. justering, AC-rengöring och mycket annat. Allt som rör ditt bilägande bokar du enkelt direkt här på hemsidan

Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till dig som kund och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar. Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 70 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år.

På Dahlqvists talas det 14 olika språk (Svenska, Engelska, Danska, Tyska, Polska, Albanska, Serbiska, Rumänska, Tjeckiska, Slovakiska, Makedonska, Bulgariska, Kroatiska och Arabiska), många har varit med oss i över 30 år. Vi vill vara ett modernt företag med mångfald på alla nivåer och sätt, vi ska spegla det samhälle vi lever och verkar i. Vi vill att våra kunder ska få lika bra service som bilen.

Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål, vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det genom stort personligt engagemang, samarbete och överlägsen kundservice. En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss.

Som bevis för detta har vi fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford - Chairman´s Award - som baseras på bästa kundnöjdhet.
 
Dahlqvist-gruppen är idag en av de större Fordåterförsäljarna utanför storstadsområdena. Vår storlek gör att vi kan erbjuda marknadsledande villkor på många tjänster som rör ditt bilägande.
 
Ford är ett av världens största bilmärken och bland utbudet märks några av världens mest sålda personbilar och transportbilar.

Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!


 

  • Share on Social MediaAktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil