Dahlqvists Bil söker fler medarbetare!SOMMARJOBBA SOM HALLVÄRD/VÄRDINNA

Med möjlighet till extra jobb under lov och helger.

Nu behöver vi inför sommaren och framåt utöka vårt team på bilförsäljningen. Med start från v.29 - v.33 (mån-fred 09:00-18:00). 

Du kommer ha ett varierande och omväxlande arbete som omfattar hela bilaffären. Allt ifrån att flytta om bilar i hallen, hjälpa till med provkörningar, fotografera och lägga ut bilar på annons, se till att bilar och lokaler är fräscha, till att bygga kundrelationer och se till att kunden få bästa möjliga intrycket hos oss. Du kommer även ha ett nära samarbete med kollegor.

I din roll är det viktigt att du är lättlärd, ambitiös och ser till att göra det lilla extra – oavsett om det gäller att göra bilar redo för försäljning eller att hjälpa till vid kundleveranser.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi på Dahlqvists ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som delar vår stora passion för bilar och som alltid kan sätta kunden i fokus och vara lyhörd. 

KRAV:

B-körkort

God administrativ förmåga och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet inom försäljning och service är meriterande men inget krav. 


Tjänsten är en heltidstjänst och ansökan görs genom att skicka in CV och personligt brev till [email protected], märkt ”Hallvärd”. 

Till tjänsten erbjuds även möjlighet att arbeta extra under exempelvis lov och helger, efter sommaren. 

Rekryteringsprocessen är i gång så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Om företaget

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen.

Dahlqvists grundades i Kristianstad redan 1948 och har under sju decennier varit auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford.

Nu inleds nästa spännande fas i företagets historia då vi nyligen sålt våra övriga anläggningar och kommer även upphöra med att sälja helt nya Ford-bilar i slutet av 2022, för att istället satsa fullt ut på att bli Växjös största och mest framgångsrika begagnat-handlare med stor inriktning på Ford.

Vi kommer även fortsätta som auktoriserad serviceverkstad för Ford i Växjö där vi besitter spetskompetens på märket och planerar även på sikt att bredda serviceverksamheten till andra märken. 


Dahlqvists Bil är alltid på jakt efter kunnig personal

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom Dahlqvists Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Ford? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Våra långsiktiga satsningar på egna Dahlqvists paketeringar har blivit succé som tex DSA – Dahlqvists Service Avtal, Dahlqvists Däckhotell med Onlinebokning av däckskifteFri lånebil och cykel vid service, Fordkort mm. gör att vi byggt långsiktiga relationer och trygghet för våra kunder, och detta sammantaget gör att vi växer på samtliga avdelningar.


Kontakta oss med din ansökan och bifoga ditt CV.

[email protected]


Dahlqvists Bil - borgar för kvalitét och trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt bilföretag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades 1948 och är auktoriserad serviceverkstad för Ford i Växjö.

Läs mer 
 
Du kan vända dig till oss i allt som rör ditt bilägande!

Välkommen till Dahlqvists, Du också!


 
Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil