Ford Service

Ingen annan kan din Ford bättre än vad vi kan, som auktoriserad Fordverkstad. Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Ford. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Ford Assistans när du servar du bil hos oss - oavsett ålder och körsträcka på bilen.

 • Ford Service
 • INGEN KAN FORD SOM VI.

  Alla arbeten utförs på auktoriserade Fordverkstäder av specialutbildade Fordtekniker och självfallet enligt Fords instruktioner. Givetvis används alltid Ford Originaldelar, noggrant utprovade av Ford för Ford. När du servar din bil hos oss håller ser vi till att din bil hålls i bästa skick och att ev kvarvarande garantier fortsätter att gälla. Din Ford bibehåller ett bra andrahandsvärde samtligt som du kan känna dig trygg i vetskapen att vi ser till att förebygga framtida behov och skador, vilket minskar risken för oförutsedda stopp. Som en extra trygghet ingår alltid fri vägassistans. När din Ford blir äldre omfattas den av Ford Economy, originalservice och reparationer för äldre bilar. För att bra service inte har någon åldersgräns.   

  Boka service Kontakta oss


 • Ford Service
 • SERVICELÖFTEN TRANSPORTBILAR

  För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att snabbt kunna få hjälp för att kunna återvända ut på vägarna igen. Våra verkstäder arbetar skyndsamt för att få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad.

  På våra verkstäder får våra transportbilskunder:

  • Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Möjlighet till service inom 24 timmar.**
  • Reparation inom 48 timmar.***
  • Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.**  

 • För att du ska känna dig trygg bakom ratten har bilen en vägassistans, som ingår vid bilköpet när bilen är ny och som sedan förnyas varje gång du servar din bil, förutsatt att det görs hos en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder jobbar vi enbart med originaldelar och korrekt utrustning, och allt arbete utförs såklart av specialutbildade transportbilsmekaniker. Vi erbjuder även kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film. **** 

  Boka service Kontakta oss

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Dahlqvists Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Dahlqvists Bil